У центрі Львова деякий час не курсуватимуть трамваї

трамвай
Ілюстративне фото/архів ІА Дивись.info

У суботу, 27 квітня, трамваї через площу Ринок у Львові не курсуватимуть впродовж години.

Про це попередили у комунальному підприємстві «Львівелектротранс».

У зв’язку з проведенням урочистої церемонії винесення прапорів військових та оборонних структур України, приуроченої до Дня міста 27 квітня, з 12.45 до 13.45, трамваї через пощу Ринок не курсуватимуть.

Впродовж цього часу трамваї №1 та №2 їхатимуть за частково зміненими маршрутами. Так, «одиничка» оминатиме пл. Ринок по вул. Городоцькій, а «двійка» – по вул. Вітовського. Кінцеві зупинки обох маршрутів залишаються незмінними.

День Львова

Цими вихідними у Львові відзначатимуть День міста, який присвятять захисникам України.

У п'ятницю, 26 квітня, родинам захисників, які з 2014 року обороняли незалежність України, вручатимуть відзнаки «Почесний знак Святого Юрія» (посмертно).

У суботу на площі Ринок відбудеться урочиста церемонія винесення прапорів військових та оборонних структур України. Так вкотре нагадають про подвиги українських бойових підрозділів. 

У неділю також на площі Ринок відбудеться концерт військового оркестру Академії сухопутних військ. Також у цей день на території шкіл Львівської громади учні разом із батьками і вчителями проводитимуть благодійні ярмарки, кошти з яких також скерують на допомогу військовим. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: