Львівську IT-компанію визнали найкращим роботодавцем в Україні за версією Forbes

жінка набирає текст на клавіатурі
Ілюстративне фото/Дебет-Кредит

Львівська компанія Intellias посіла перше місце в переліку найкращих роботодавців за версією Forbes Ukraine. У щорічному рейтингу видання оцінило понад 200 компаній України та визначило 50 найкращих.

Про це ІА Дивись.info повідомили у компанії.

Для складання рейтингу організатори надіслали анонімну анкету спеціалістам та спеціалісткам, які працюють у компаніях-претендентах на звання найкращого роботодавця, а також окрему анкету для HR фахівців. Під час анонімного опитування можна було оцінити свою компанію за наступними критеріями: 

  • бренд роботодавця, де найбільшу оцінку отримали компанії з NPS (індекс лояльності) понад 80%. В Intellias цей показник становить 83%; 
  • розмір винагороди, що порівнювався з середнім рівнем винагороди на ринку за аналогічну роботу, а також анкетуванням визначався рівень вдоволення спеціалістів та спеціалісток розміром їхньої винагороди;
  • умови праці, де оцінювався графік роботи, можливість взяти відпустку, безпеку робочого місця та ін.;
  • соцпакет – наявність медичного страхування, можливостей для навчання, спорту, тренінгів та ін. 
  • масштаб внеску в перемогу України над ворогом;
  • інформаційна відкритість. Максимальні бали за цим критерієм отримали компанії, що мають вебсайт з контактами, розділом вакансій та регулярно публікують новини про свою діяльність;
  • відчуття захисту – за цим критерієм визначались компанії, де мінімум 95% працівників відчувають захист у компанії більше, ніж небезпеку втратити роботу;
  • можливості для професійного розвитку в компанії;
  • рівність – максимальний бал в цій категорії отримують компанії, де спеціалісти і спеціалістки знають про наявність політик щодо протидії дискримінації, та де забезпечується інклюзивне середовище. Лише Intellias отримав найвищу оцінку за цим критерієм.  
  • інші фактори – цей критерій включав в себе довільні коментарі респондентів про компанію, а також оцінював повноту наданої HR-відділом інформації.

Загалом цього року редакція отримала майже 42000 анкет від респондентів з понад 200 компаній, що стало абсолютним рекордом за всі роки проведення рейтингу. Результати опитування були доповнені оцінками експертів та інформацією з відкритих джерел. Згідно з методологією, Forbes оцінював компанії за 100-бальною шкалою. В загальному підсумку Intellias отримав 86 балів. 

У квітні 2024 року ми також увійшли до трійки найкращих роботодавців в Україні за версією EY. На думку професіоналів, Intellias один з найкращих серед компаній з різних галузей та в ІТ-сфері зокрема. Компанія вже четвертий рік поспіль отримує найвищі позиції в цьому рейтингу. 

Також, цього року Intellias посів друге місце в Рейтингу найкращих роботодавців за версією DOU – найбільшої ІТ-спільноти в Україні. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: