Де у Львові будуть нові сквери

лавочка у парку
Ілюстративне фото/depositphotos.com.ua

У Львові планують створити кілька нових скверів. Рішення щодо затвердження проєктів землеустрою цих об'єктів ухвалюватимуть на найближчій сесії у четвер, 16 травня.

Про це повідомили у міській раді.

Так, розглядатимуть питання щодо створення нового скверу в зоні багатоповерхової забудови на вулиці Тракт Глинянський загальною площею 0,3714 га. Ця ділянка вже має кадастровий номер та перебуватиме на балансі Личаківської районної адміністрації.

Також виносять проєкти ухвал, якими мають зареєструвати речове право на ще два сквери у цьому районі Львова. Ідеться про сквер площею 0,8308 га на вул. Пластовій та на розі вул. Каштанової – вул. Є. Ярошинської площею 0,2063 га.

У четвер сесія Львівської міської ради також розгляне питання оформлення документів на сквер на вулиці Клепарівській, що навпроти Краківського ринку, а також на сквер на вул. Героїв УПА, що неподалік будинку № 76. 

А ще розглядатимуть питання парку в межах вулиць Грушевського – Огієнка – Озерна – Шептицького, що у Рудному. Сесія має дати дозвіл на розробку проєкту землеустрою та оформлення кадастрового номера, якого парк досі не має.

За інформацією міського управління екології та природних ресурсів, на території Львівської громади є 136 скверів та 42 парки.

Раніше ми розповідали, що три нові сквери облаштують у Львівській громаді.

Головна світлина: depositphotos.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: