Сьогодні Львівщина прощається із шістьма захисниками

Безымянный
Фото: ЛОДА

У боях за Україну своє життя віддали Руслан Дума, Валерій Яскевич, Олег Кончак, Олександр Рудський, Олег Ковць та Євгеній Кузнєцов

Про похорон Героїв повідомляє пресслужба Львівської обласної державної адміністрації.

Щоденно о 9 годині вшановуємо хвилиною мовчання світлу памʼять усіх, хто загинув за Україну через російську агресію.

Сьогодні Львівщина прощається із захисниками:

Руслан Дума

Житель села Задвір’я Золочівського району. Він був старшим солдатом, стрільцем 1-го відділення 1-го стрілецького взводу стрілецької резервної роти. 25 лютого 2022 року був призваний на військову службу. Загинув 22 травня 2024 року поблизу населеного пункту Сокіл Донецької області. Йому було 29 років. Вдома на нього чекали батьки та два брати.

Валерій Яскевич

Уродженець села Смільне Золочівського району. Військовослужбовець був старший сержантом, служив у складі 125-ї окремої бригади сил територіальної оборони ЗСУ на посаді командира мінометного розрахунку. В лютому 2022 року став на захист Батьківщини до добровольчого формування N°1 Бродівської територіальної громади.

Загинув 7 лютого 2024 року у прикордонні Харківщини. Йому було 52 роки. Вдома на нього чекали мама, дружина, син та донька.

Олег Кончак

Житель міста Самбір. Був старшим стрільцем та оператором стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону військової частини А4638.

Загинув 28 квітня 2024 року поблизу населеного пункту Сергіївка Луганської області. У віці 22 роки.

Олександр Рудський

Львів’янин. З початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини. Воював у складі 141-ї окремої піхотної бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. Загинув 29 лютого 2024 року. Вдома на нього чекали батьки, дружина, двоє дітей та сестра.

Олег Ковць

Уродженець села Дмитровичі Львівської області. З перших днів повномасштабного вторгнення добровільно вступив до лав 103-ї окремої бригади територіальної оборони. Згодом воював у складі 116-ї окремої механізованої бригади першого механізованого батальйону Сухопутних військ Збройних Сил України. Був командиром взводу та командиром відділення. Загинув 16 травня 2024 року. У віці 51 рік. Вдома на нього чекали мама, дружина, дві доньки, брат та онук.

Євгеній Кузнєцов

Позивний Студент. Народився у Києві. Виконував бойові завдання у зоні АТО у складі 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» оперативного командування «Схід» Сухопутних військ Збройних Сил України. З перших днів повномасштабного вторгнення став на захист держави. Воював у складі 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на Миколаївщині. Загинув 19 травня 2024 року. Йому було 36 років. Вдома на нього чекали донька, син, дружина, бабуся, брат та сестра.

Читайте також: Окупанти найбільше атакують на Куп’янському та Харківському напрямках, Сили оборони знищили вже пів мільйона росіян - Генштаб

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: