Львів'янин, який дозволив керувати автомобілем дев'ятирічній доньці по місту, заплатить штраф

Дизайн без назви (32)
Ілюстративне фото/ canva

У Львові чоловік має сплатити штраф за те, що посадив свою дев'ятирічну доньку за кермо авто та зняв, як вона їздила по місту.

Про це стало відомо з рішення Сихівського районного суду м. Львова.

Там розповіли, що львів'янин має сплатити 1700 грн штрафу за скоєне адміністративне правопорушення.

«Сихівським районним судом м. Львова під головуванням судді Оксани БЕСПАЛЬОК 27 травня 2024 року ухвалено постанову, згідно з якою чоловіка визнано винуватим у вчиненні вказаного адміністративного правопорушення та накладено максимальне стягнення, передбачене санкцією вищевказаної статті КУпАП,  у виді штрафу у розмірі 1700 грн», - йдеться у рішенні суду.

Що передувало

12 квітня у соціальних мережах з'явилося відео, на якому можна побачити, як львів'янин сидить поруч, а його донька кермує автівкою. Крім того, тут видно, що в батька та його доньки не пристебнуті ременями безпеки. Після цього правоохоронці зазначили, що встановлюють особу чоловіка, аби притягнути його до адміністративної відповідальності.

Того ж дня перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький повідомив, що правоохоронці відшукали цього 31-річного блогера та склали «протоколи за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) та ч.2 ст.126 (передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: