У Львові відкрили виставку арттерапевтичного живопису «Очима дітей»

442495672_865262022312191_848096981151951725_n
Фото/ Львівський палац мистецтв

У Львівському палаці мистецтв 27 травня відбулось відкриття виставки «Очима дітей». На ній презентували роботи онкохворих дітей. Експозиція приурочена до всесвітнього дня дитини.

Про це повідомили у Львівському палаці мистецтв.

На виставці можна переглянути арттерапивтичний живопис дітей, які зараз проходять лікування у гематологічному відділенні і Клініці дитячої онкології та трансплантації кісткового мозку Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру на спеціальних майстер-класах від художниці та волонтерки Благодійного фонду «Із янголом на плечі» Христини Валько.

«Наші діти надзвичайно особливі і талановиті. Вони зуміли створити неймовірні речі, трансформувати усе в такі яскраві барви, перетворити смуток у яскраву посмішку. Коли ми як волонтери приходимо працювати із дітками, то виходимо із відділення завжди натхненними, бо діти нас наповнюють прекрасним», - зазначила арттерапевтка Христина Валько.

«Наші пацієнти, а ми опікуємось сотнями діток попри складну ситуацію, проходження хіміотерапії знаходять в собі силу радіти життю, малювати, радіти створювати такі прекрасні речі і не впадати у відчай. А волонтери знаходять в собі силу і мотивацію допомагати дітям», - сказав в.о. генерального директора Клінічного центру дитячої медицини, дитячий онколог Роман Кізима.

Переглянути виставку можна до 2 червня включно з 11:00 до 17:30 години.

Фото/ Львівський палац мистецтв
Фото/ Львівський палац мистецтв
Фото/ Львівський палац мистецтв

До слова, ІА Дивись.іnfo кожної п'ятниці складає добірку цікавих подій, які можна відвідати у Львові. Цього разу пропонуємо культурні заходи, що відбудуться з 25 травня по 1 червня на різних локація міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: