В одному зі львівських будинків відремонтували балкони у співфінансуванні місто-мешканці

фото ЛМР

Нещодавно завершився ремонт двох балконів у будинку на вул. Героїв УПА, 78. Роботи реалізували у співфінансуванні міста та мешканців: 80% оплатило місто, а 20% оплатили мешканці.

Про це повідомляє міська рада.

У Львові діє Програма ремонту балконів, у будинках, які не є пам’ятками. Минулого року, завдяки цій Програмі було відремонтовано 49 балконів - 40 індивідуальних балконів та 9 загального користування. А вже цього року вдалося відремонтувати 21 балкон, на 34 балконах тривають ремонтні роботи.

Зокрема, як повідомили у Франківській районній адміністрації, нещодавно завершився ремонт двох балконів у будинку на вул. Героїв УПА, 78. Нагадаємо, ремонт балконів відбувається у співфінансуванні – 80% оплачує місто, а 20% оплачують мешканці.

«Цього року вже вдалося відремонтувати 21 балкон, на 34 балконах тривають ремонтні роботи. Найбільше балконів плануємо відремонтувати цьогоріч у Галицькому районі. Зрештою, у цьому районі і є найбільше балконів. У середньому ремонт одного балкону коштує 60-100 тис. грн. Тут варто відзначити, що балкони – це приватна власність. Тому мешканці зобов’язані пильнувати, щоб ця частина їх помешкання була у належному стані», — розповіли у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: