У Одесі стартувала "Олімпійська зміна"

15 серпня 2013 року на базі ДП "УДЦ Молода гвардія" (м. Одеса, вул. Миколаївська дорога, 172) урочисто відкрито перші Всеукраїнські змагання серед дітей та юнацтва "Олімпійська зміна", які відбуваються в рамках VIII тематичної зміни "На хвилях пригод" з 9 до 29 серпня 2013 року.

У змаганнях беруть учать 350 юних спортсменів молодшої вікової групи – представники кращих дитячо-юнацьких спортивних шкіл України, серед яких переможці обласних змагань, фіналісти всеукраїнських змагань.

Львівщину в «Молодій гвардії» представляють 22 кращих вихованців відділення регбі обласної ДЮСШ (директор Мирослав Возний) та тренер обласної ДЮСШ Ярослав Бобик. У складі львівської делегації 20 юнаків та 2 дівчат віком від 13 до 16 років, які є чемпіонами Львівської області з регбі-7 у різних вікових групах.

Участь у відкритті змагань взяли Міністр молоді та спорту України Равіль Сафіуллін, заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Дмитро Волошенков, директор Департаменту фізичного виховання та масового спорту Мінмолодьспорту Ніна Уманець, начальник управління у справах фізичної культури та спорту Одеської облдержадміністрації Юрій Поволоцький, представники Мінсоцполітики, ветерани спорту, олімпійські чемпіони Микола Мільчев, Яків Железняк та Микола Авілов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: