Кличко висуватиметься у Президенти, - УДАР

 У рамках наступних президентських виборів в Україні Віталій Кличко, який очолює партію «УДАР», має намір висувати свою кандидатуру.

Про це рішення, яке нарешті було прийнято Кличко, в одному зі своїх останніх інтерв'ю заявив Віталій Ковальчук, який представляє партію «УДАР», пише «Гіпотеза".

За словами Ковальчука, здобути перемогу на виборах Кличко не завадить ніхто.

При цьому політик зазначив, що якщо на те будуть особливі вагомі причини, лідер «УДАРу» готовий зняти свою кандидатуру на користь іншого кандидата, що представляє опозицію, наприклад, очолює парламентську фракцію «Батьківщини», Арсенія Яценюка.

Варто зазначити, що протягом останніх десяти років Кличко проживав в Україні не постійно, у зв'язку з чим, він може бути не допущений до участі у виборчій кампанії. Однак Ковальчук назвав провокаційним такий варіант розвитку подій.

Нагадаємо, що представниками Київського міжнародного інституту соціології було проведено опитування, який продемонстрував, що Віталій Кличко користується найбільшою підтримкою серед виборців. На другому місці розташувався чинний президент Віктор Янукович.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: