У Львові пройде міжнародна виставка машин та інструментів для деревообробної і меблевої промисловості

Друга половина травня  – це період, який у кожного представника деревообробної промисловості зазначений в календарі та зарезервований для відвідування міста Львів.

Про це повідомили організатори виставки в межах інформаційного партнерства з Дивись.info

Адже саме тут,  22-25 травня 2018 р., на території ВЦ Південий-ЕКСПО відбудеться міжнародна зустріч лідерів деревообробної галузі в межах 21 Міжнародної виставки машин та інструментів для деревообробної і меблевої промисловості «ДЕРЕВООБРОБКА».

Це особливий захід для переговорів, обміну досвідом і обговорення найважливіших проблем, які існують в деревообробній і меблевій промисловості. Окрім цього, виставка – це чудова можливість значно підвищити свою кваліфікацію, отримати актуальну інформацію, знайти нових партнерів, а насамперед – заощадити дорогоцінний час!

Виставка «ДЕРЕВООБРОБКА» від часу заснування здобула і авторитет, і статус, адже багато років поспіль з нами постійні учасники. І, крім цього, щороку і цей рік не є винятком, долучаються нові та всесвітньовідомі бренди.

«Яблуку ніде впасти» так можна сказати про виставку Деревообробка 2018, адже вся можлива площа вже зайнята,  а є ще експоненти, які мають намір брати у ній участь. Але вже нині налічується 146 експонентів з 15 регіонів України і, звісно, з-за кордону, зокрема:  Польщі, Латвії, Словенії, Німеччини, Італії, Китаю. Тож очікується, що цьогоріч 4 дні виставки будуть надзвичайно плідними та ефективними.

Виставка Деревообробка – це безперечно професійний майданчик де представлено багато новинок, а саме декілька з них у цьому році:

  • Ексклюзивний інсталятор роботів Fanuc, які використовуються у деревообробній і меблевій галузях;
  • Нова компактна та енергоефективна серія Німецькі подрібнювачі Vecoplan для переробки відходів плити, твердої і м'якої деревини
  • Лісопильне устаткування SKYWOOD для виробництва високоякісних пиломатеріалів для житлового будівництва, палетної і тарної дошки
  • нова модифікація двостороннього обрізного верстата ОВ-ІІ М від Ройек-Львів для високопродуктивного розкрою дошок в розмір по ширині або двосторонньої обрізки необрізних дошок
  • Фрези для зрощення у лінійці товарів MarkTools

Звичайно, що  не весь перелік новинок, які будуть представлені під час виставки. Окрім цього, кожний  відвідувач, який прийде на виставку, отримає комплекс технічних рішень, що дозволяють отримати економічну вигоду з відходів та для автоматизації виробництва;

Ще більше сенсу, ще більше користі і ще більше знайомств на виставці Деревообробка 2018.

22 -25 травня 2018 р.

ВЦ Південний-ЕКСПО

м. Львів, вул. Щирецька, 36

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: