Львів'ян запрошують на зустріч та розмову з Марком Робертом Стехом

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою запрошує на зустріч та розмову з Марком Робертом Стехом, визначним українським діаспорним літературознавцем, культурологом, письменником, телеведучим. 

Про це йдеться на офіційній сторінці заходу у мережі Фейсбук.

«Громадянин Канади, народжений у Любліні, він присвячує свою працю розвиткові української культури.  Особистість Марка Роберта Стеха надзвичайно багатогранна – відмінний науковець, викладач, літератор. Енциклопедичні знання, інтелектуалізм і тактовність – риси, що не можуть не захоплювати. Сьогодні в українській культурі таких одиниці. На зустрічі поговоримо про численні проекти Стеха, його художню творчість, відшукаємоджерела зацікавлень і натхнення гостя.
Поціновувачам якісного інтелектуального продукту Стех відомий за циклом авторських телепередач «Очима культури», де вчений ділиться з аудиторією глибокими знаннями про постаті, школи і напрямки в нашому мистецтві. Навіть знані імена, як-от Микола Лисенко, Леся Українка, Олександр Архипенко, Тарас Шевченко, Іван Франко, Гнат Хоткевич, Микола Гоголь, Казимир Малевич, у його розповідях набувають нових барв і значень», - йдеться у повідомленні.

У рамках заходу Марко Роберт Стех поспілкується з учасниками заходу, студентами, видавцями, журналістами, громадськістю.

Захід відбудеться 7-го червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: