У Львівській облраді представлять Третю фазу Проекту ЄС/ПРООН

Львівська облрада запрошує на брифінг голови Львівської обласної ради Петра Колодія, голови Львівської обласної державної адміністрації Юрія Турянського та представників Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» – Старшого програмного менеджера Програми розвитку ООН в Україні Оксани Реміги та Спеціаліста з розвитку громад Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» Олени Рудіч.

Учасники брифінгу представлять журналістам Третю фазу Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

Брифінг відбудеться 16 жовтня об 11.10  у прес-залі Львівської обласної ради (поруч із сесійною залою Львівської обласної ради, вул. Винниченка, 16).

Також повідомляємо, що 16 жовтня о 10.00 у сесійній залі Львівської обласної ради (вул. В. Винниченка, 16) розпочнеться представлення Третьої фази Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» для  представників обласної та місцевих органів влади, громадського та приватного секторів. У рамках представлення відбудеться підписання Угоди про партнерство  між Львівською обласною радою, Львівською обласною державною адміністрацією та Програмою ООН.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: