Політтехнолог Тимошенко розповів про причини конфлікту Гриценка і Яценюка

Політтехнолог Юлії Тимошенко Олег Медвєдєв розповів про справжні причини конфлікту Анатолія Гриценка із Арсенієм Яценюком.

Про це Олег Медвєдєв написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Конфлікт Гриценка з фракцією не через те, що він критикує Яценюка. В "Батьківщині" є чимало людей, які значно емоційніше різали свою правду-матку в очі Арсенію - сам був тому свідком. Але вони робили це в своєму колективі і не заради того, щоб помилуватися собою в телевізорі неначе пані перед люстерцем. З більшості питань, не можу не визнати, критичні зауваження Анатолія Степановича абсолютно, на жаль, справедливі, він влучно позначає проблеми. За змістом - правильно, а по формі – ні», - пише Олег Медвєдєв.

«Гриценко не зробив висновків із публічної війни в демократичному таборі, яка стала однією з причин поразки. Степанович добре розуміється на технологічних питаннях і не може не розуміти і не бачити, що його спосіб публічної діяльності веде не до оздоровлення опозиції, і хоче він того чи ні - насправді подає патрони як в тому анедкоті про Вовочку і Литвина, який колись розповів Кучма. Пригадуєте, "зер гут, Вальдемар, зер гут!". Якби справа була лише в конфлікті А. Г. з А. Я. - це було би півбіди. Гриценка не сприймає майже вся фракція, і він поставив себе за межі колективу. Як на мене, переломний момент настав після того, як Гриценко атакував опозицію за вишиванки. У мене є мрія, не така велика, як у Королевської - повернення Анатолія Степановича до командної гри. Навчитися такій грі у такому віці складно, але не хотілося би, щоб Гриценко став полковником, а тим більше рядовим в інформаційній віні Банкової проти Тимошенко. З симпатією і вірою в те, що Гриценко знайде спільну мову з "Батьківщиною"», - написав Олег Медвєдєв.

Нагадаємо, фракція «Батьківщини» вимагає, щоб Анатолій Гриценко склав мандат депутата. Сам Гриценко заявив, що готовий це зробити, але тільки спільно із Арсенієм Яценюком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: