Лише Тимошенко здатна сьогодні беззаперечно і впевнено перемогти Януковича - Шкіряк

Кілька днів тому, у Львові, лідер УДАРу Віталій Кличко заявив про те, що на президентських виборах у 2015-му році має бути єдиний кандидат від опозиційних сил. Молодець, браво! Щиро радію цій заяві Віталія і цілковито його підтримую. Я неодноразово наголошував на цьому протягом останнього року. Без сумнівів, таким єдиним кандидатом має стати тільки Юлія Тимошенко. Без зайвого пафосу і політичноі бравади, якщо бути об'єктивним, то лише вона здатна сьогодні беззаперечно і впевнено перемогти Януковича. Альтернативи нема, це аксіома. Тому, ще раз кажу про те, що восени, надважливе завдання усіх, без виключення, опозиційних сил і патріотичноі громадськості, зробити все можливе для скорішого звільнення ЮВТ і іі обов'язковоі участі в президентських виборах.

Зрештою, це чітка вимога й усього цивілізованого світу. Хочеться вірити, що Віталій і партія УДАР одностайно підтримають Юлю як єдиного кандидата в президенти від опозиції.

Впевнений, що вони прекрасно розуміють, що за інших обставин, перспективи перемогти Януковича, можуть бути, що найменше, дуже сумнівними. Тут вже не до будь-яких власних амбіцій. Адже мова йде про збереження України як європейськоі держави, про повернення на демократичний шлях розвитку та наведення конституційного ладу. Спільними зусиллями кримінально-окупаційний режим обов'язково буде подолано. Разом-Сила! Слава Україні!

Зорян ШКІРЯК

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: