Вже навіть Янукович нас тягне у ЄС, а ми ще пручаємось. Це просто смішно, - Олег Скрипка (відео)

"Дударик" виконав безсмертну "Мамину світлицю" (відео)

«Гірше точно уже не буде. Вже навіть Янукович нас тягне у Європейський союз, а ми ще вагаємось», - про це на прес-конференції у Львові сказав лідер гурту «ВВ» Олег Скрипка, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

«Гірше не буде точно, просто не треба нічого боятись, а триматись завжди свого і з усього, що відбувається – брати користь. Умови Євросоюзу – це правова система, дороги і безвізовий в’їзд. Я б просто примусив усіх українців хоча б на місяць виїхати за кордон і в’їхати назад і потім увесь песимізм українців пройшов би. Не треба слухати усілякі байки, а порівняти рівень життя», - сказав Олег Скрипка.

Він також додав, що те, що «купа молодих музикантів сидять без роботи – це наша провина, адже саме ми не ходимо на концерти».

«Ми ідемо на іноземну музику, а в Росії іноземний виконавець не збере більше, ніж ДДТ, тому що росіяни ходять на своє. Тому вони і такі сильні, хоча й дурні. Іти в Євросоюз звичайно потрібно. До прикладу, поїхати зараз у Прибалтику і подивитись, які там міста. При Радянському союзі Вільнюс і Таллінн не відрізнявся від Львова, я туди їздив автостопом. Зараз це Копенгаген і Стокгольм, це виглядає круто. Так, із Прибалтики велика імміграція, але у нас вона теж велика. Але ти бачиш, як це красиво, трамваї красиві, а у Львові – таких чотири трамваї, а коли будуть у Києві – невідомо. При чому, це вже смішно – вже Янукович нас тягне у Євросоюз, а ми ще думаємо, чи нам це треба, чи ні, ми ще пручаємось. Це смішно», - сказав Скрипка.

Він додав, що також в Україні нарешті приїдуть туристи, адже наразі про нашу державу знають лише те, що тут був Чорнобиль і Тимошенко сидить у тюрмі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: