У Львові внутрішні війська продемонструють журналістам теперішні умови своєї служби та проживання

АНОНС

Шановні представники ЗМІ, запрошуємо вас до військової частини внутрішніх війсь №4114, що на вулиці Стрийській, 146 у місті Львові.

Підставою для проведення такої зустрічі стали повідомлення, які останнім часом поширюють про військову частину. Зокрема, в них йдеться про те, що начебто зброя, що згоріла на складі озброєння частини, є цілою та знаходиться в руках невідомих, а солдати, казармені приміщення яких згоріли, мешкають в жахливих умовах та не мають можливості повноцінно відпочивати, помитися і нормально харчуватися.

Ми готові продемонструвати представникам засобів масової інформації  приміщення, які вигоріли, а також ті приміщення, де зараз проживає особовий склад та побутові умови.

Окрім того, командування частини надасть коментарі та відповіді на ваші запитання. Також журналісти матимуть змогу поспілкуватися з особовим складом військової частини внутрішніх військ.

Хтіли би, раз та на завжди, надати можливість об’єктивно побачити на власні очі стан справ у військові частині, та розвіяти деякі чутки, які про неї поширені.

Захід відбудеться сьогодні, 6 березня, о 15.00 годині.

Адреса: м. Львів, вул. Стрійська, 146

Контактна особа: Олег Тіхов, тел. 098 585 16 02

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: