У Львові відбудеться прем’єра «Акафісту до Теребовлянської Ікони Божої Матері»

У неділю, 18 травня, у Архикатедральному Соборі святого Юра з благословення Митрополита Ігоря (Возьняка) відбудеться прем’єра «Акафісту до Теребовлянської ікони Божої Матері». Автор тексту – о. Назарій Заторський, музику написав відомий львівський композитор Мирослав Волинський. Усіх охочих запрошують до Собору святого Юра о 17.00 годині на спільну молитву.

Прем'єрне виконання Акафісту підготувала Лауреат національної премії України ім. Тараса Шевченка, Заслужена академічна капела України «Трембіта» під батутом Миколи Кулика. Проект реалізовано у рамках серії «Духовна музика України» Фундації «Андрей». Автор і продюсер проекту – Михайло Перун.

Нагадаємо, 18 травня – день уродин Святого Івана Павла ІІ, який 25 червня 2001 року, перебуваючи в Україні з пастирським візитом, особисто урочисто зложив золоту корону на голови зображених на іконі Ісуса Христа і Пресвятої Богородиці у Архикатедральному Соборі Святого Юра у Львові, де зараз і знаходиться Теребовлянська чудотворна ікона Божої Матері.

акафіст2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: