У Садового тиснуть на депутатів?

Якщо місто сьогодні не прийме бюджет Львова на 2015 рік, то під великим питанням буде виплата зарплати вчителям та лікарям, - Іщук

Про це повідомила прес-служба ЛМР

Місто Львів повинно якнайшвидше прийняти свій бюджет на цей рік, аби не виникли проблеми з отриманням трансфертів та субвенцій для медичної та освітянської галузі, а, відповідно, з виплатою зарплати вчителям та лікарям. Нагадаємо, сьогодні міський голова Львова скликає «бюджетну» сесію.

«Відповідно до нової редакції бюджетного кодексу, стаття 77, у двотижневий строк з дня офіційного опублікування закону про бюджет, міськрада приводить обсяги медичної і освітньої субвенції у відповідність із законом про державний бюджет України. Бюджет був опублікований 31 грудня 2014 року. Прийняття бюджету міста – це одна з умов отримання субвенцій. Якщо місто сьогодні не прийме бюджет Львова на 2015 рік, то під великим питанням буде можливість отримання трансфертів та субвенцій. Відповідно, вчителі та лікарі можуть не отримати зарплату», - зазначив Олег Іщук, директор департаменту фінансової політики ЛМР.

Нагадаємо, вчора виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення «Про міський бюджет м. Львова на 2015 рік». Сьогодні це питання виносять на розгляд сесії Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: