«Львівгаз» подає до суду через очорнення репутації (відео)

ПАТ «Львівгаз» підготував судовий позов про захист ділової репутації у відповідь на звинувачення щодо роботи підприємства, які напередодні прозвучали під час прес-конференції.

Про це сьогодні, 5 березня, на прес-конференції заявив голова правління ПАТ «Львівгаз» Володимир Зленко, повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

Зокрема, в документі зазначається, що поширена інформація учасниками заходу є недостовірною з вказаними неправдивими відомостями, що наносять шкоду діловій репутації підприємства та порушує немайнові права ПАТ «Львівгаз». Судовий позов поданий проти учасників прес-конференції Якушева В., Ковальчука І., Карамана В., Сеньковського А., Гальчика С. Вони, на переконання правління «Львівгазу», озвучили під час заходу неправдиву інформацію щодо діяльності підприємства. Власне, тому компанія вимагає спростувати поширену інформацію у той спосіб, яким вона була розповсюджена. Окрім цього, компанія також звернулася до прокуратури та СБУ, оскільки під час прес-конференції закликали блокувати будівлі підприємства.

«Вся інформація, яка прозвучала на прес-конференції, мовляв, всі шахраї та бандити, не відповідає дійсності. Ми звернемося до суду, щоби спростувати цю інформацію», - наголосив голова правління.

І додав: «Ми вважаємо неприйнятною практику бездоказових звинувачень від некомпетентних осіб, які виходячи з їх висловлювань взагалі не є фахівцями у галузі газового господарства. Адже подані факти не відповідають дійсності та суперечать роботі підприємства, яке у своїй діяльності керується Постановами державного регулятора галузі НКРЕКП та чинним законодавством. Такі висловлювання дискредитують не лише нашу компанію, а й усі газопостачальні та газорозподільні підприємства України».

На нинішню прес-конференцію також прийшов Влад Якушев, на якого позиваються до суду. «Мені приємно, що на мою честь зібрали прес-конференцію…В суді я поясню звинувачення по кожному пункту…», - зазначив він.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: