Завтра Борислав залишиться без води

31 березня м. Борислав планують відключити від водопостачання. Напередодні ПАТ “Львівобленерго” попередило про припинення електропостачання на об’єкти КП “Бориславодоканал” через заборгованість за спожиту електроенергію, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

"Не дивлячись на постійні звернення облдержадміністрації до Бориславської міської ради - власника КП “Бориславводоканал”, яка несе відповідальність та має забезпечити стабільну роботу комунального підприємства, Бориславською міською радою не вжито заходів для погашення наявної заборгованості за електроенергією", - про це зазначив в.о. директора департаменту житлово-комунального господарства ЛОДА Назар Романчук.

Нагадуємо, що з початку року зафіксовано незадовільний стан розрахунків за спожиту електроенергію по КП “Бориславводоканал”, борг складає 1,46 млн. грн., проплата становить 36,7 %.

Довідка:

Загалом з початку року стан розрахунків за надані послуги з водопостачання та водовідведення у Львівській області становить 89,9%, в тому числі населення - 90,5%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: