Аваков розформував ДАІ Миколаївщини (відео)

Більше ніж 300 працівників цього підрозділу виведені за штат. Вони пройдуть процес переатестації, після чого в разі відсутності зауважень зможуть продовжити службу у міліції, повідомила Дивись Інфо прес-служба МВС України.

- Ми прийняли рішення, і я підписав відповідний наказ. З сьогоднішнього дня весь склад Управління ДАЇ виведений за штат і звільнений від займаних посад. У четвер, товариші офіцери, ви повинні прибути в управління міліції для визначення порядку атестації. Ніхто не буде безпідставно звинувачений, але кожен повинен пройти цю перевірку. Усі, хто хоче працювати в іншій нової поліції, і зможе це довести, буде працювати. Прошу сьогодні усіх офіцерів забезпечити передачу справ і з'явитися в управління, де працює кадрова комісія, - зазначив Арсен Аваков.

За словами Арсена Авакова, з часом підрозділи ДАІ на шляхах держави поступово замінятимуть працівники нової патрульної служби. 4 липня її працівники вийдуть на вулиці Києва, а через 3 місяці – і на вулиці Харкова, Одеси та Львова.

Глава МВС зазначив, що зміна керівництва ДАІ Миколаївщини, яка відбулася у травні цього року після перевірки бригадою центрального апарату МВС, на ситуацію з хабарництвом на дорогах не вплинула. Відтак було прийнято рішення про розформування підрозділу ДАІ в Миколаївській області.

Аваков отстранил от работы весь состав ГАИ Николаевщины: Мне надоело смотреть в бесстыжие глаза (ЦЕНЗОР.НЕТ)Министр МВ...

Posted by Народний фронт on 1 липня 2015 р.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: