Колодій привітав учасників дитячого Всеукраїнського турніру з міні-футболу «Ми за мир»

«Дивлячись в очі цих маленьких спортсменів, я бачу, що Україна має велике майбутнє», – сказав сьогодні, 11 вересня, голова обласної ради Петро Колодій під час закриття Всеукраїнського турніру з міні-футболу серед дітей-сиріт під гаслом «Ми за мир».

Петро Колодій привітав учасників та організаторів змагань від імені обласної ради та облдержадміністрації, передає Дивись Інфо із посиланням на прес-службу облради.

Також очільник облради зазначив, що йому вдалось поспілкуватись з одним із гравців, який жалкував, що не зміг забити гол. «Кожен з нас іде до успіху через певні труднощі та невдачі. Тому я впевнений, що ті невдачі, які трапляються на вашому шляху, лише спонукатимуть вас до нових перемог», – наголосив Петро Колодій.

Водночас голова обласної ради наголосив, що кожен із юних футболістів уже сьогодні робить значний вклад у зміцнення Української держави: «Займаючись спортом, ви загартовуєте тіло й дух. Вже завтра з вас, хлопчаків, виростуть сильні та мужні чоловіки, і жодному ворогу навіть н адумку не спаде посягнути на Україну».

Нагадаємо, що Всеукраїнський турнір з міні-футболу серед дітей-сиріт під гаслом «Ми за мир» проходив у Львові з 9 до 11 вересня. Турнір проходить уже четвертий рік поспіль. Протягом 3х днів вихованці шкіл-інтернатів з різних областей України у віковій категорії 9-10 років змагалися за призові місця чемпіонату. Цього року у змаганнях взяли участь 8 команд: «Львів», «Київ», «Одеса», «Вінниця», «Кіровоград», «Чернігів», «Хмельницький», а також збірна команда східних областей України «Донбас».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: