Медіа-події напередодні матчу Україна - Словенія

У п’ятницю, 13 листопада напередодні першого матчу раунду плей-офф Євро-2016 Україна – Словенія наша національна команда проведе низку медіа-заходів у Львові. Про це повідомила прес-служба ФФУ.

О 18:45 розпочнеться прес-конференція головного тренера українців Михайла Фоменка та одного із гравців команди у конференц-залі стадіону «Арена Львів». О 19:15 на вищезгаданій арені розпочнеться тренування «синьо-жовтих», перші 15 хвилин якого будуть відкритими для представників ЗМІ.

Наші суперники – збірна Словенії - свої медіа-активності на «Арені Львів» також будуть проводити 13 листопада. О 17:30 головний наставник словенців Сречко Катанець та один з гравців збірної проведуть прес-конференцію, а після цього о 18:00 відбудеться відкрите тренування команди.

Нагадуємо, що 8 листопада завершився термін прийому заявок на акредитацію на вищезгаданий матч. Отримати акредитаційні картки можна буде у четвер, 12 листопада, з 15:00 до 17:00 у Будинку футболу (м. Київ, пров. Лабораторний, 7-а, кабінет 209) та у день матчу з 12:00 до 13:30 у приміщенні Федерації футболу Львівської області (м. Львів, пл. C. Яворського, 1).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: