Перевізники просять депутатів не переносити кінцеві приміських маршрутів на околиці Львова

Перевізники просять депутатів Львівської міськради не переносити кінцеві зупинки у Львові від Приміського вокзалу на околиці міста.

Про це сьогодні, 17 грудня, під час сесії Львівської міськради повідомив представник перевізників Володимир Гарбуз, пише ЗІК.

Звертаючись до депутатів, він закликав скасувати прийняту у 2010 році ухвалу Львівської міськради №3165 Про додаткові заходи щодо впорядкування перевезень у Львові, яка передбачала перенести кінцеві приміських маршруток на околиці міста, або не переносити їх, доки не збудують автостанції.

«Потрібно розуміти, що є люди, які кожного дня доїжджають до Львова на роботу, на базар, платять по 30 грн. Коли їм доведеться їздити з пересадками, то це ще додатково 8 грн. Коли перенесуть кінцеві, то людям доведеться добиратися і двома маршрутками. Це означає, що вони кожного дня додатково витрачатимуть 16 грн», – сказав В. Гарбуз.

Водночас міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що нинішній пікет під міськрадою – це неповага до громади Львова, адже кожен має змогу виступити з трибуни під час сесії. Для цього не потрібно приїжджати під стіни ратуші на маршрутках. Садовий пообіцяв вже сьогодні створити комісію, аби дійти компромісу у цьому питанні.

В. Гарбуз додав, що перевізники неодноразово зверталися з таким проханням, але їх ніхто не чув.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: