У Львові пройдуть «Два дні з Клубом ділових людей»

Наступного тижня львів’ян та гостей міста запрошують на «Два дні з Клубом Ділових Людей». Протягом двох днів будь-хто зможе долучитися до активностей Клубу, відвідати навчальні та комунікаційні заходи та ознайомитися з життям найбільшого бізнес-клубу в Україні. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

У середу, 13 квітня, з 15:00 до 20:00 год учасникам розповідатимуть про інвестиційні можливості для бізнесу. «Алгоритм втілення підприємницького задуму (ідеї) в життя: теорія і практика» – так звучатиме тема виступу одного зі спікерів Володимира Худо (реалізовані проекти – готелі «Ramada», «Nota Bene», торгова мережа «ВАМ», ТЦ «Скриня» тощо). Сьогодні експерт очолює Ресурсний Центр Бізнесу, який саме займається розвитком інвестиційних проектів. Один з таких – «АТ Зелений Кошик» – підприємство з вирощування зелені, методом гідропоніки для подальшої дистрибуції в ресторанні та торгові мережі. Бізнес-ідея, ініційована Наталею Марійчук – учасницею проекту «Новий відлік» – бізнес-інкубатора для переселенців, який реалізовує Клуб Ділових Людей за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Про інвестиційні можливості міжнародних фондів та організацій розповість Голова Клубу Микола Савуляк. Бізнес-клуб має досвід співпраці та організації спільних проектів із Міжнародним фондом «Відродження», ПРООН, МОМ, ЄБРР тощо.

Наступний день, 14 квітня, з 15:00 до 20:00 год буде присвячений темі лідерства. У програмі – виступ Алли Заднепровської, засновниці Інтегральної Коучинг Школи та компанії «Живое Дело». Вона розповість про лідерство, яке надихає. А директор Громадської Школи Бізнесу Руслан Бельтюков проаналізує роль власника як лідера в компанії.

Деталі заходів за посиланням:

13 квітня: http://www.bc-club.org.ua/event-details/event/1641.html

14 квітня: http://www.bc-club.org.ua/event-details/event/1647.html

Заходи відбуватимуться за адресою: вул. Зелена, 109 (ауд. 108). Акредитація для представників ЗМІ та запис на інтерв’ю за телефоном: +38 (097) 289-87-89 (Ірина Таран, pr-менеджер Клубу).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: