Кремль не хоче бачити поліцейську місію ОБСЄ на своїх кордонах

У Кремлі наполягають, що питання про надання додаткових повноважень моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі повинен бути узгоджений з представниками самопроголошених «ДНР» і «ЛНР».

У Кремлі наполягають, що питання про надання додаткових повноважень моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі повинен бути узгоджений з представниками самопроголошених «ДНР» і «ЛНР», пише InfoResist.

«Йдеться про лінії розмежування. Тут важлива згода ополченців, представників Донбасу. І перед тим, як формалізувати якесь загальне розуміння, потрібно, напевно, досягти розуміння в плані конфігурації місії», – сказав прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, відповідаючи на питання журналістів, чи згоден Кремль у принципі на розгортання збройної поліцейської місії ОБСЄ на сході України.

Він підкреслив, що «там багато нюансів, робота буде продовжена з тим, щоб конкретизувати ці питання».

Пєсков уточнив, що «мова йде саме про лінії розмежування, яка проходить між силами ополченців і збройними силами України», а не про контроль на російсько-українському кордоні.

«У Мінських домовленостях на рахунок контролю на кордоні все написано, і черговість дій прописана, і підписи всієї «нормандської четвірки» там стоять», - сказав прес-секретар президента.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: