У Садового вимагають опублікувати списки фірм-підрядників, з якими уклали договори райадміністрації

На сайті Львівської міської ради потрібно опублікувати перелік фірм-підрядників, з якими районні адміністрації міста уклали договори про виконання будівельних робіт. Окрім цього має бути перелік об'єктів, які ремонтуватимуть і будуватимуть цьогоріч, та суми закладених на це коштів.

З такою ініціативою виступив голова фракції «Народний контроль» у Львівській міськраді Валерій Веремчук сьогодні під час пленарного засідання.

«На жаль, ми не раз були  свідками, коли ремонтники недобросовісно виконують роботи. Приміром, на вул. Очаківську завезли будматеріали, а по тому, за словами мешканців, на об'єкт зо два тижні ніхто не приходив», – наголосив депутат.

Окрім того, зі слів самих працівників на вул. Очаківській , роботи проводить ТОВ «Будівельна кампанія Комплекс Про». Та цікаво, що ще у лютому 2014 року Держархбудінспекція України через суд анулювала ліцензію на виконання робіт.

«Щоб уникнути таких ситуацій, ми вимагаємо опублікувати на сайті мерії списки юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, які  заключили договори на виконання робіт з районними адміністраціями та іншими структурними підрозділами Львівської міської ради, зазначивши об’єкти та суму договору.  А також списки субпідрядників,  з якими уклали договори зазначені підприємства»,  – заявив Валерій Веремчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: