У Мінську проходить прощання з журналістом Павлом Шереметом

До мінського храму, де проходить прощаня з журналістом Шереметом, прийшли сотні людей. Також туди прибули українські нардепи, інформує 112.ua з посиланням на кореспондента «Радіо Свобода» Валеря Калиновського.

До мінського храму, де проходить прощаня з журналістом Шереметом, прийшли сотні людей. Також туди прибули українські нардепи, інформує 112.ua з посиланням на кореспондента «Радіо Свобода» Валеря Калиновського.

Журналіст розповів, що попрощатися з журналістом приїхали, зокрема, нардепи Верховної Ради і українці, які проживають в Мінську.

«Людей досить багато, тут навіть утворилися черги, з квітами та вінками. Можливо, дві-три сотні людей я бачив навколо храму. Тіло Павла розмітили в невеликому приміщенні, але дуже красивому. Туди важко потрапити, виглядає так, що там неможливо провести яке-небудь траурний захід. Багато квітів і вінків, є вінок від президента України, від українського польства, іноземних представництв. Тут присутні іноземні дипломати, є велика делегація від України, зокрема, Мустафа Найєм, Сергій Лещенко, інші депутати і журналісти, також я зустрічав тут просто громадян України, які живуть тут. Вони прийшли віддати останню шану видатному журналісту. Дуже багато колег з Москви, Києва, Мінська, які добре знали Павла Шеремета, разом працювали», - розповів Калиновський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: