Це не змова, - Отар Довженко прокоментував оприлюднення листа Мариновича

Приватний лист віце-ректора УКУ до високих церковних чинів УГКЦ з проханням захистити університет від звинувачень з боку кількох священиків був оприлюднений через невміння користуватися соціальними мережами, а не через змову.

Приватний  лист віце-ректора УКУ до високих церковних чинів УГКЦ з проханням захистити університет від звинувачень з боку кількох священиків  був оприлюднений через невміння користуватися соціальними мережами, а не через змову.

Про це в коментарі Дивись.info розповів викладач Школи журналістики УКУ Отар Довженко.

 10647075_10152793004970873_2871924061907880057_n«Мені здається, що те, що хтось виклав у Facebook уже є не зовсім приватним. Я думаю, що це є наслідком невправності поводження із соцмережами кількох старших людей. З того, що я знаю, це є просто збіг обставин. Наскільки я знаю, то цей лист справді не збиралися публікувати, але, може, і на краще, що він вийшов. Тепер дуже багато людей дізнаються про наші гризоти», - зазначив Отар Довженко.

Щодо обвинувачень, то за словами Отара Довженка ця історія почалася давно і триває два роки.

«Кілька цих католицьких видань і священиків закидають нам звинувачення. Всі знають, що Школа журналістики УКУ – це заклад, який виховує журналістів, а не католиків, священиків і так далі. Відбувається боротьба навколо університету. Я думаю, що рейдерське захоплення – це трошки перебільшено сформульовано, але очевидно, що відбувається намагання переформатувати університет у тому вигляді, в якому хотілось би декільком священикам. Їм це не вдасться», - сказав Отар Довженко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: