American style: під Львовом пройшов унікальний фестиваль тюнінгованих авто (фото)

IMG_0882

Фестиваль тюнінгованих авто на низькій підвісці «LeoCult» вже вдруге відбувся на Львівщині. Цього разу, 13 серпня понад 60 учасників з України, Білорусі, Молдови та інших країн зібрались у селі Родатичі, аби позмагатись за різноманітні титули (найнижчого статичного автомобіля, найнижчого пневмо-автомобіля тощо).

Фестиваль тюнінгованих авто на низькій підвісці «LeoCult» вже вдруге відбувся на Львівщині. Цього разу, 13 серпня понад 60 учасників з України, Білорусі, Молдови та інших країн зібрались у селі Родатичі, аби позмагатись за різноманітні титули (найнижчого статичного автомобіля, найнижчого пневмо-автомобіля тощо). 

 

Цікаво, що фестиваль проходить уже вдруге, а участь в ньому беруть як звичайні авто, якими можна користуватись у повсякденному житті, так і спеціальні авто для дріфтингу, раллі та інших видів спортивних гонок.

Ще одною особливістю фестивалю стало те, що представлені були не лише тюнінговані моделі сучасних авто, а і ретро-автомобілі радянських часів (наприклад, «Жигулі» і «Запорожець»).

«Цей захід – це  розвиток stance-культури в Україні т загалом розвиток Західної України, виходу її на фестивальний ринок. Цей фестиваль планується вивести на міжнародний рівень, адже цього року до нас уже прямують білоруси та молдовани. Також ми очікуємо на поляків», – розповів співорганізатор Олександр Бондарчук.

Дивись.info – офіційний медіа-партнер фестивалю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: