Кузьма про політику, совість та війну: 10 цитат співака

1574110

Сьогодні Кузьмі виповнилося б 48 років. Крізь призму насичених подіями двох років його слова набувають нового глибшого сенсу. Мережа рясніє інтерв'ю співака, адже Андрій Кузьменко зачіпав часто незручні, болючі питання. Підібравши найвлучніші цитати Кузьми, вирвані з його відеозвернень та інтерв'ю на телебаченні, пропонуємо читачеві самостійно зробити висновки.

Сьогодні Кузьмі виповнилося б 48 років. Крізь призму насичених подіями двох років його слова набувають нового глибшого сенсу. Мережа рясніє інтерв'ю співака, адже Андрій Кузьменко зачіпав часто незручні, болючі питання. Підібравши найвлучніші цитати Кузьми, вирвані з його відеозвернень та  інтерв'ю на телебаченні, пропонуємо читачеві самостійно зробити висновки.

20140110140540-600x310

Про брехню

Невідомий вірус безпідставної брехні жив в мені до тридцяти п’яти років і не пропускав жодного сприятливого моменту, щоб ним скористатися. Важко і дорого платив я за користування цим злом, але перемогти його не міг.

Вибір

Українці вибирають такого, що спочатку з вазеліном, а потім уже без вазеліна, шоб пожошче. Такий собі садомазохізм в генах…

Про вишиватництво

Патріотичні пісні треба писати весь час, а не тоді, коли їх писати треба. Бо до того, як в країні таке сталося, ніхто їх не писав, а зараз всі стали такими патріотами — понадівали собі вишиванки і поналіплювали їх на машини. Їх ще «вишиватниками» називають. Начепив вишиванку — і вже думаєш, шо все помінялося. Та вишиванка має бути десь глибше, зашита мамою і татом…

1574110

Про політику

Політики — люди з інакшої планети, вони закони придумують для нас, щоб нас, як отару тримати в якомусь периметрі.

До Сходу

Для мене немає Сходу і Заходу, я абсолютно однаково люблю і поважаю, і радий, що можу говорити на своїй мові до тих і до інших.

Про розчарування

В людей сідають батарейки, вони не розуміють, що робиться. Наша політика, певно, має свої наміри щодо того...

10257598_638878176234698_6822217943578310375_o

Війна

Ідейні люди у нас є, але наскільки глибоке коріння, що вони безсилі. Думаю, що Порошенко також дограється з тією війною.

Про гідність

Є момент совісті: ти точно знаєш, що та країна напала на твою, ти точно знаєш, маса людей загинула із-за того, і ти їдеш туда отримувати «самовари»(грамофон). Я рахую, що то є поклон в бік імперії Немає гідності. Західна Україна, заправка, херачить шансон, а вони стоять з такими бантами жовто-синіми, що аж ноги заплутуються. Та ви ще гірші, аніж пропагандистька машина Путіна, бо люди тут, а гниють зсередини. Немає гідності.

На злобу дня

Я пишу про те, що мені болить. От зранку встав і написав пісню «Сука-війна»: стара проститутка сука-війна, хто тебе кликав, чого ти прийшла...Зараз я нещасна людина. Зараз мені 47 років, я завжди думав, що у 47 я буду розумним, поважним чуваком, який знає відповіді на всі питання. Але якщо зараз подивитися на те, що відбувається – не можу пояснити нічого. Лише констатація факту. «Сука-війна» – це констатація факту. Більшість батьків, яким привозять гроби додому, – краще б вони цього не побачили в житті. Мої спостереження дуже песимістичні. Зараз більше проблема не в тому, що війна, а втому, що люди не усвідомлюють того, що ця війна йде. Я на концертах такі речі говорю..але вони(політики) навіть уваги не звертають: ну сів собі патлатий, поговорив, ми просто для них мурашки.

Розчарування

Ющенко для мене не був позитивним героєм ще тоді. Я знав набагато більше, аніж знали інші. І для мене він ще більший зрадник, аніж Янукович, адже він мав величезний набір довіри від людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: