Бойовики застосували бронетехніку проти ЗСУ на Сході України

14047167_1272671889410281_3310429124619852790_o
Фото: прес-центр штабу АТО

З початку доби російські окупаційні війська 23 рази відкривали вогонь по підрозділах Збройних сил України у Донецькій та Луганській областях. Під Красногорівкою бойовики застосували бронетехніку.

Про це йдеться у повідомленні штабу АТО від 18:00 21 серпня.

«Половина випадків порушення режиму тиші прийшлася на Донецький напрямок. Із забороненої Мінськими угодами важкої артилерії противник бив по наших укріпленнях в Авдіїіці. З мінометів різного калібру, гранатометів та великокаліберних кулеметів обстріляні українські воїни у Новоселівці Другій та Луганському. Калібр мінометів 82 мм та гранатомети ворог застосував біля Верхньоторецького та Троїцького. У Верхньоторецькому до того ж зафіксовано снайперський вогонь», – йдеться у повідомленні.

На маріупольському напрямку під Новотроїцьким російські сили випустили більше трьох десятків снарядів по позиціях українських воїнів, біля Красногорівки вони вели вогонь по українських позиціях із 82-міліметрових мінометів, а згодом задіяли бронетехніку. Під Широкіним бойовики застосували 120 та 82-міліметрові міномети.

«На Луганщині супротивник тричі обстріляв Новоолександрівку, застосувавши міномети 82 мм калібру, гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети», – повідомили у прес-центрі штабу АТО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: