У Львівському обласному центрі служби крові провели енергоефективну реконструкцію

У Львівському обласному центрі служби крові провели енергоефективну реконструкцію, повідомляє прес-служба ЛОР.

Реконструкцію провели в межах проекту «Розумне енергоспоживання для добробуту громад Львівщини» за фінансової підтримки Фонду Східна Європа та Львівської обласної ради.

«Цей проект показовий тим, що початкова його вартість – 4 мільйони гривень. Однак, завдяки правильно проведеному аудиту він обійшовся у 2 мільйони 200 тисяч гривень. Додам, що 1 мільйон гривень ми скерували з обласного бюджету. Решту коштів додав Фонд Східна Європа. Як результат: завдяки комплексним заходам по утепленню минулої зими вдалося зекономити 40%. Окрім того, нам ще потрібно замінити теплотрасу, що веде до обласного патологоанатомічного бюро», – розповів голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Нагадаємо, сьогодні, 31 серпня, відбулося підведення проміжних підсумків проекту «Розумне енергоспоживання для добробуту громад Львівщини» за участю  голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина, Президента Фонду Східна Європа Віктора Ляха та представників Львівської обласної державної адміністрації.

Довідка:

Зазначений проект стартував у 2014 році за підтримки Шведського агентства з питань міжнародної співпраці та розвитку (SIDA) через Посольство Швеції в Україні.

За підсумками конкурсу, переможцями стали департамент охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації, міста Кам’янка-Бузька та Жовква на умовах паритетного співфінансування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: