Садовий нагородив найактивнішого підприємця Львова

З нагоди прийдешнього Дня підприємця, міський голова Львова Андрій Садовий провів робочу зустріч із представниками бізнесу та відзначив подяками найактивніших із них.

Про це інформує прес-служба ЛМР.

«Місту Львову пощастило з підприємцями. Поєднання нашої культури, нашого менталітету і ділової культури призвело до того, що є багато спільних проектів корпоративно-соціальної відповідальності, які роблять підприємці спільно з містом. Ми бачимо і майданчики, і лавочки від підприємців у громадських просторах, вони встановлюють смітники, висаджують дерева, оновлюють фасади будинків та долучаються до ремонтів доріг, облаштовують майданчики для вигулу собак. І ми завжди дякуємо підприємцям за те, що вони працюють на території міста, що вони наповнюють наш міський бюджет своїми податками, допомагають покращувати інфраструктуру та життя громадян», – відзначила керівник міського управління економіки Вікторія Довжик.

Так, відзнаки отримали:

1. ПП Ющишин (директор Руслан Ющишин), яке виготовило 22 пари дитячих та дорослих ліжок, тумб, пеленальних столів для міської дитячої лікарні.

2. ТзОВ «ВЕЕМ Металавтопром» (директор Богдан Шевців) – виготовило підйомник для людей з обмеженими можливостями у будинку на вул. Кавалерідзе, 6.

3. ТзОВ «Кормотех» (Ростислав Вовк) – встановило майданчик з тренажерами для вигулу собак у парку ім.І.Франка

4. ПрАТ «Мультівесте Україна 3» ТЦ «Forum Lviv» (керівник Володимир Женчак) – висадило клумби до Дня незалежності перед університетом ім. І.Франка

5. СП «Галка ЛТД» (комерційний директор Торгового Дому Валерій Глушанчук) – закупило лавки для облаштування громадського простору на вул. Б.Хмельницького

6. ТзОВ «Кольоровий світ» (директор Олексій Шинкаренко) – активний учасник створення Кластеру видавничої діяльності та поліграфії.

7. Поліграфічне підприємство «Dyz-Art» (директор Ярослав Бойчук) – активний учасник створення Кластеру видавничої діяльності та поліграфії.

8. ТзОВ «Нраво-Україна» (директор Андрій Табачин).

9. Компанія «N-IX» (керівник Орест Фургало).

Під час зустрічі присутні також обговорили низку міських питань. Зокрема, підприємці підняли тему профетехосвіти та проблему забезпечення підприємств виробничими кадрами. Міський голова доручив скерувати відповідне звернення від міста у центральні органи влади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: