З’явилося відео моторошної ДТП на трасі Львів-Рава-Руська, в якій постраждали 10 людей

var

У Мережі оприлюднили відео аварії, яка сталася сьогодні вранці між селами Гряда та Великий Дорошів.

За попередніми даними, за принципом доміно зіштовхнулося аж 11 автомобілів. Ймовірна причина – дуже висока задимленість. Через густий смог нічого не видно вже на відстані двох-трьох метрів.

Нагадаємо, у понеділок біля села Ситихів почали горіти торфовища. Незважаючи на задіяння великої кількості рятувальників, вогонь наразі не вдалося приборкати. Станом на сьогодні дим посилився. Густий смог стоїть від Гряди аж до Галицького перехрестя у Львові.

Через аварію на трасі утворилася тягучка в обидва боки. Поліція намагається регулювати рух.

Водночас, як писала ІА Дивись.info, в ГУ ДСНС у Львівській області запевняють, що дим не міг стати причиною такої аварії.

У прес-центрі ГУ ДСНС у Львівській області повідомили: «Горіння торфу в селі Ситихів Жовківського району ліквідовано практично по всій площі горіння. Інтенсивного виділення продуктів горіння на місці пожежі немає. У зв’язку із великим резонансом у суспільстві щодо дорожньо-транспортної пригоди поблизу села Гряда Жовківського району, повідомляємо: задимлення від горіння торфовища не могло спричинити зіткнення автомобілів. На місці виникнення ДТП вранці спостерігався сильний туман». Про це передає УНІАН.

У прес-службі Головного управління Національної поліції у Львівській області повідомили, що станом на 09.50 кількість постраждалих у масовому зіткненні автомобілів у передмісті Львова зросла до 10 осіб.

Відео, фото: Ігор Зінкевич

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: