У львівському хостелі троє людей отруїлись чадним газом

15 жовтня у Львові в хостелі «LeoCity», отруїлись, ймовірно, чадним газом три особи.

15 жовтня у Львові в хостелі «LeoCity», отруїлись, ймовірно, чадним газом три особи.

Про це повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР.

В повідомленні йдеться, що о 23:07 годині в хостелі «LeoCity», отруїлись чадним газом троє жителів міста Криві Ріг, з них одна дитина, яких у стані середньої важкості було госпіталізовано у лікувальні заклади м. Львова.

Що потрібно робити коли людина отруїлась чадним газом:

  • Слід негайно усунути утворилося надходження чадного газу. Ні в якому разі не можна запалювати світло або вогонь, тому як це може спровокувати вибух. У приміщенні необхідно відкрити вікна для надходження свіжого повітря.
  • Постраждалого від впливу чадного газу необхідно винести, якнайшвидше, на повітря. Також необхідно викликати «Швидку допомогу».
  • При знаходженні потерпілого від чадного газу у свідомості слід його укласти, забезпечивши постійний доступ свіжого повітря, для чого можуть бути використані як технічні засоби (кондиціонер, вентилятор), так і газета, за допомогою якої його необхідно для цієї ж мети обмахувати.
  • У разі відсутності свідомості у постраждалого слід негайно приступати до закритого масажу серця з поперемінним виконанням штучного дихання, що робиться аж до приїзду «Швидкої допомоги» або його приходу до тями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: