Яйця, кров і вигуки «ганьба»: як українські міста вітають Потапа та Настю Каменських

dsc_0677

21 жовтня Хмельницьк мав би зустрічати виконавців хітів сучасної естради Потапа та Настю Каменських. Концерт не відбувся. Група хмельничан влвштувала «палку» зустріч співакам, передає Марічка.net

21 жовтня Хмельницький мав би зустрічати виконавців хітів сучасної естради Потапа та Настю Каменських. Концерт не відбувся. Група хмельничан влаштувала «палку» зустріч співакам, передає Марічка.news

dsc_0665

На передодні концерту «Насті та Потапа» вздовж приміщення клубу «СВ» зібрались громадяни різного віку з плакатами, мегафонами та реквізитом. Молодики у масках вигукували заклики до заборони концерту, підкріплюючи це висловленням про творчу діяльність артистів на території країни-агресора. О 19.00 годині вечора розпочалось основне дійство. Люди вишиковувались навколо входу у заклад, свій супротив акціянти висловлювали гаслами про бойкот концерту, кидали у скляні двері яйцями та іншим реквізитом, обливали їх кров’ю тварин.

Під вигуки «Ганьба» була розбита банка з кров’ю тварин і в холі закладу. Згодом, пішли у хід гучні петарди та димові шашки. До справи втрутились органи правопорядку.  За кілька хвилин полісменами був затриманий юнак, який, за попередньою підозрою, застосував перцевий балончик у сутичці, яка виникла між акціянтами та полісменами.

До слова, 29 жовтня концерт співаків повинен відбуватися у Львові. Що думають львів'яни про таку подію, читайте в опитуванні.

Читайте також: Нехай співають на похоронах один одного, або чому бойкотуватимуть концерт Тото Кутуньо у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: