Аваков пояснив призначення на посаду заступника МВС 24-річної дівчини

f3b8144cb7b7c907ffd201d23af8678ccd7f599c

Міністр внутршніх справ України Арсен Аваков пояснив, чим керувався, коли призначав на посаду свого заступника 24-річну Анастасію Дєєву.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Суспільство обурилось такому призначенню через юний вік заступниці міністра. Також неоднозначну реакцію викликали відверті фото посадовиці.

«Якщо б збереглися у нас ще Комітети комсомолу, Бюро, ЦК і інше (я то їх, на жаль, пам'ятаю) то, таке відчуття, що затаврували б рішенням бюро, як служницю імперіалізму (на основі фоток в асоціально яскравих нарядах) і аморальності», - пише Аваков.

Також він пояснює, чим саме займатиметься Анастасія.

«Після консультацій всередині, в тому числі і з ключовими іноземними партнерами, зі складу нашого проектного офісу ми визначили лідера - Анастасію Дєєву, дівчину, яка на наш погляд зможе оптимально супроводжувати поточні проекти, координувати проектний офіс під стратегічним керівництвом міністра, здійснювати комунікацію з іноземними партнерами. ЦЕ - ФУНКЦІЯ ЗАМ МІНІСТРА Дєєвой», - написав міністр МВС.

Нагадаємо, перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко написала у Facebook, що призначення заступниці глави МВС Арсена Авакова Анастасії Дєєвої відбулося з порушенням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: