У Львові нагородили найкращих водіїв громадського транспорту

foto

Перевізники «Успіх БМ» та «Фіакр-Львів» стали найкращими підприємствами за результатами виконання рейсів.

Сьогодні, 21 листопада, громадська організація «За якісний транспорт» відзначила кращих перевізників та водіїв за підсумками GPS-моніторингу та відгуками пасажирів у Facebook. Перше та друге місця в рейтингу виконання рейсів отримали підприємства «Успіх БМ» і «Фіакр-Львів». Організували захід ГО «За якісний транспорт» та Львівська міська рада, повідомляють у підприємстві «Успіх БМ».

Було проаналізовано п’ять місяців роботи міських перевізників та результати GPS-навігаторів Львівавтодору. З підсумковим результатом понад 88% виконання рейсів перше місце отримала компанія «Успіх БМ», друге – «Фіакр-Львів» з результатом 83%.

«В сьогоднішніх умовах, які постійно змінюються, і часто не на користь підприємства, працювати у сфері міських перевезень нелегко. Але ми намагаємося завжди виконувати свою роботу добре, впроваджувати нові технології, як-от системи озвучення зупинок, адже для нас важлива якість обслуговування пасажирів. Ми вдячні львів’янам за прискіпливу увагу до нашої роботи та відзнаку», – прокоментував Юрій Мельник, керівник підприємства «Успіх БМ».

Керівник компанії «Фіакр-Львів» також зауважив, що працювати часто доводиться не завдяки, а всупереч обставинам.

«Надзвичайно складно доводиться виконувати роботу за умови нестачі водійського персоналу, вартісної техніки, та і якість запчастин бажає бути кращою. Нам є до чого прагнути і куди рости, тому ми завжди налаштовані працювати на результат», – розповів директор підприємства «Фіакр-Львів» Степан Коцан.

Також відзнаку в номінації «Найкращий водій автобуса» отримав працівник компанії «Успіх БМ» Микола Шира, який працює на маршруті №53. Влітку водій допоміг піднятися у салон двом пасажирам на інвалідних візках та вважає свій вчинок обов’язком, а не геройством. На підприємстві Микола Шира працює вже понад шість років.

Як зазначили активісти ГО «За якісний транспорт», весною буде визначено найкращого перевізника та найкращого водія року.

Довідка:

Підприємство «Успіх БМ» обслуговує маршрути № 48, 49, 50, 51,53

Підприємство «Фіакр-Львів» – маршрути №13, 22, 24, 30, 39, 41, 43, 17, 18, 34 та приміські №140 і 141.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: