Перевізник «Фіакр-Львів» завершує підготовку до зими, щоб забезпечити безперебійний рух транспорту

Компанія-перевізник «Фіакр-Львів» завершує проведення всіх необхідних робіт з підготовки підприємства і транспорту до зими, щоб забезпечити безперебійний виїзд на маршрути. На підприємстві встановлено ємкості з піскосумішшю та продовжується закупівля деталей для маршрутних таксі.

«Ми продовжуємо підготовку транспорту до складних погодних умов – проводимо заміну гуми на зимову, закуповуємо тосол, акумулятори. На сьогодні підприємство на 70% готове до негоди, і ця підготовка триває, щоб надавати якісні послуги», – розповів Степан Коцан, директор підприємства «Фіакр-Львів».

Також на підприємстві підсилено пожежну безпеку: перевірено вогнегасники, пожежні щити та все електрообладнання. На території підприємства розміщено три куби спеціальної піскосуміші та лопати на випадок хуртовин та снігопадів.

«Не зважаючи на дуже складне фінансове становище, подорожчання запчастин, якість яких далеко не завжди відповідає очікуванням, а також за умов відсутності необхідної кількості водіїв, підприємство докладе максимум зусиль для того, щоб забезпечити безперебійну роботу транспорту взимку. Але є і ряд факторів, які від нас не залежать – це вчасне розчищення доріг і вулиць комунальними службами, на що хочеться звернути особливу увагу», – наголосив Степан Коцан.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: