Ізраїль допомагатиме Україні в реабілітації бійців АТО

Делегація з Ізраїлю на зустрічі із керівництвом Міністерства соціальної політики висловила готовність до створення спільного реабілітаційного центру на базі Національного університету фізкультури та спорту (Київ).

Про це інформує Укрінформ.

«Делегація з Ізраїлю, очолювана послом цієї країни Еліавом Белоцерковські, не лише ознайомила керівництво Міністерства соціальної політики України із роботою та широкими можливостями ізраїльського реабілітаційного центру, але й запропонувала створити спільний подібний заклад на базі Національного університету фізкультури та спорту, що в Києві», - йдеться у повідомленні.

Белоцерковські наголосив на тому, що Ізраїль у наданні фізичної та психологічної допомоги українським бійцям, їх реабілітації розглядає Мінсоцполітики як дуже важливого партнера.

«У нашій країні ситуація із реабілітації одна з найкращих у світі й ми хочемо усі наші вміння і напрацювання передати й вам», - додав посол.

Заступник міністра соціальної політики Наталія Федорович зазначила, що наразі пропозиції Ізраїлю щодо допомоги з організації в Україні якісних послуг психологічної, фізичної реабілітації бійців АТО та мешканців Донбасу, які мешкають у зоні бойових дій, надзвичайно важливі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: