Поки я буду міністром, Польща підтримуватиме Україну, - Мацеревич

Міністр національної оборони Польщі Антоні Мацеревич заявив, що його країна підтримуватиме український народ у протистоянні російській агресії та прагнень України до ЄС та НАТО

Про це він заявив на зустрічі з українськими народними депутатами - членами депутатської групи з міжпарламентських зв'язків з Республікою Польща, передає Еспресо.TV.

«Поки я буду Міністром національної оборони, Польща дотримуватиметься незмінної позиції щодо України, а саме - підтримки українського народу у протистоянні російській агресії та прагнень України до ЄС та НАТО», - заявив він.

Антоні Мацеревич зазначив, що Польща уважно стежить за сигналами щодо України з США.

Позитивно оцінений був виступ Джеймса Меттіса в НАТО, в якому міністр оборони США назвав Росію державою-агресором, партнерство з якою є неможливим, поки Кремль не почне дотримуватися міжнародного права.

Говорячи про історію, Мацеревич наголосив, що Україна і Польща мають підкреслювати позитивні моменти історичної співпраці двох країн, таких, як спільне протистояння більшовицькій окупації військами Симона Петлюри та Юзефа Пілсудського у 20х рр. ХХ сторіччя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: