Українка разом із канадською IT-компанією створюють соцмережу Ukrainians

sotsmerezhi-1

Команда із 30 програмістів із канадської компанії StartupSoft разом з українкою Олександрою Струмчинською розпочали створення української соціальної мережі Ukrainians.

Команда із 30 програмістів із канадської компанії StartupSoft разом з українкою Олександрою Струмчинською розпочали створення української соціальної мережі Ukrainians, повідомляє Телекритика.

«Перш ніж інвестувати капітал і час у розробку цього продукту, потрібно переконатися в необхідності. Якщо до 1 червня кількість підписників сягне 50,000+, StartupSoft розробить продукт протягом чотирьох місяців», – повідомляється на сайті майбутньої соцмережі. За добу на неї підписалися понад 8 тис. осіб.

Програмісти планують розробити українську соцмережу одночасно для трьох платформ — web, iOS i Android.

Нагадаємо, 15 травня президент надав чинності рішенню Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій до російських Mail.ru, «Яндексу» соціальних мереж «ВКонтакте» і «Одноклассники», а також до «ДокторВеб» і «Лабораторії Касперського» та ін. Санкції передбачають заборону інтернет-провайдерам надавати послуги з доступу до цих ресурсів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: