Прокуратура розслідує провадження щодо загрози виникнення епідемії інфекційних захворювань у Львові

18622255_1879158465634535_1296026787013077882_n

16 травня було розпочато провадження щодо можливої загрози виникнення епідемії інфекційних захворювань у Львові.

16 травня було розпочато провадження щодо можливої загрози виникнення  епідемії інфекційних захворювань у Львові.

Про це під час прес-конференції розповів перший заступник прокурора Львівської області Олександр Русецький, передає ІА Дивись.info.

«Воно було розпочате виходячи з даних, які ми отримали СЕС та та інших служб щодо можливої загрози епідемії інфекційних захворювань, зокрема це стосується Франківського району. Слідчо-оперативні групи з фахівцями СЕС, Держпродспоживслужби виїжджали на переповнені сміттєві майданчики, брали проби, зокрема і ґрунту, щоб з'ясувати чи є шкідливий вплив і загроза поширення інфекційних захворювань. В межах цього провадження буде даватися оцінка відповідальним особам, якщо фахівці підтвердять, що є така загроза», - розповів заступник прокурора.

«В межах провадження допитувалися посадові особи районних адміністрацій на предмет вжиття ними заходів щодо забезпечення належного санітарного стану у місті», - додав начальник відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення прокуратури області Остап Сидор.

Крім цього, як розповіли у прокуратурі, розслідуються  провадження щодо законності витрачання коштів з бюджету пов'язаних з вивезенням сміття та діями відповідальних осіб та перевізників. Подробиці, представники прокуратури повідомити відмовилися посилаючись на таємницю слідства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: