Мисливці на бронзу пошкодили два пам’ятники

Правоохоронці Львівщини встановлюють осіб, причетних до пошкодження двох пам’ятників.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

У Львові зловмисники викрали бронзовий вінок з могили Невідомому солдату, а у Радехівському районі – відрізали елемент бронзової скульптури солдатам, загиблим в часи Другої світової війни.

Сьогодні, 3 липня, близько опівдня до поліції надійшла інформація про те, що у Львові по вулиці Личаківській на території Меморіального комплексу «Пагорб Слави» з могили Невідомому солдату було викрадено бронзовий вінок.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановлюють причетних до скоєння злочину осіб, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Ще одне повідомлення про пошкодження пам’ятника надійшло сьогодні у Радехівське відділення поліції. Близько дев’ятої ранку до поліції зателефонував сільський голова села Хмільно і повідомив, що вночі зловмисники викрали частину бронзової скульптури Невідомим солдатам, загиблим в часи Другої світової війни, яка встановлена поблизу сільради.

Слідчо-оперативна група, яка працювала на місці події, встановила, від бронзової постаті спеціальним ріжучим предметом невідомі відрізали частину ноги.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі. Правоохоронці встановлюють обставини події та причетних до цього осіб, проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: