Гостіщев більше не очолює поліцію Жовківщини

1

На Луганщині представили нового начальника управління патрульної полії. Цю посаду обійняв Олександр Гостіщев, який раніше очолював Жовківське відділення Нацполіції у Львівській області.

Олександра Гостіщева представив особовому складу начальник Нацполіції Луганської області Сергій Коміссаров. Однак обов'язки начальника управління патрульної поліції у містах Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному Гостіщев виконував від серпня, уточнили у прес-службі Нацполіції Луганщини.

34-річний Олександр Гостіщев – уродженець Дніпропетровщини. 2014-го пішов добровольцем на фронт і служив у батальйоні МВС «Дніпро 1». Брав участь у боях за Іловайськ і звільнення Маріуполя. Має звання старшого лейтенанта поліції.

Призначення Олександра Гостіщева головним поліцейським Жовківщини супроводжувалося скандалом, оскільки лобіював такі кадрові зміни нардеп Володимир Парасюк, який раніше теж служив у батальйоні «Дніпро 1». Ті, хто виступав проти призначення Гостіщева, акцентували на відсутності у нього відповідної освіти, досвіду і звання, необхідного щоб обіймати таку посаду.

Еспресо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: