ЛМР перевірить, чи були фінансові зловживання у Будинку органної музики

IMG_2125

Львівська міська рада перевірить фінансово-господарську діяльність Будинку органної та камерної музики.

Про це під час прес-конференції розповіла директор департаменту розвитку ЛМР Наталія Бунда, передає кореспондент Дивись.info.

«Були скарги щодо проведення  фінансово-господарської діяльності директора Органного залу стосовно договорів оренди, тому цей факт ми теж мусимо розслідувати. Відповідно, зібрати копії договорів,  якщо вони наявні. Наразі ми спрямували лист до директора Органного залу, де просили надати копію договору, на підставі чого організовувався один концерт, проте отримали відповідь, що квитки були продані з каси і гонорару не платили, а відтак копії договору не було. Хоча при будь-якому проведенню концертної діяльності чи якогось заходу іншою сторонньою організацією має бути з нашою комунальною установою договір про оренду залу», – заявила директор департаменту.

«Це неправда. Будинок органної музики проводить сотні концертів, і ні один керівник не вимагав договору. Договір укладається лише тоді, коли є фінансові зобов’язання», - заявив наразі чинний директор будинку органної та камерної музики Органного залу Юліан Винницький.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: