У Львові двоє чоловіків до смерті побили товариша по чарці

napad-650x400

У Франківський відділ поліції вранці 17 вересня надійшла інформація про те, що у Львові на балконі нежитлового будинку по вулиці Глибока лежить тіло літнього чоловіка.

Працівники поліції встановили особу померлого – 60-річного львів’янина. Судово-медичний експерт при огляді виявив на його тілі ознаки насильницької смерті, інформує прес-служба поліції Львівської області.

«Як з’ясувалося, напередодні чоловік розпивав спиртні напої разом із двома знайомими, місцевими мешканцями віком 27 та 29 років. Між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. Через деякий час зловмисники зауважили, що їх товариш по чарці не подає ознак життя, і перенесли його тіло на балкон нежитлової будівлі,» - повідомив начальник Франківського відділу поліції підполковник поліції Олександр Кінах.

Призначено експертизи. За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: