Цього року кількість вбивств найнижча за останнє десятиліття, - поліція (інфографіка)

42081206
Джерело: Hyser

За 9 місяців поточного року ми маємо 1185 вчинених умисних вбивств та замахів. Це найнижчий показник за останні 10 років. А Львівщина є одним із регіонів, що має найнижчу кількість умисних вбивств за поточний рік.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив заступник міністра МВС В'ячеслав Аброськін.

«Рівень розкриття таких злочинів, з урахуванням минулих років, в цьому році по країні складає 88%», - йдеться у повідомленні.

Також заступник Авакова навів приклад розкриття нещодавнього замаху на посадовця Одеської облради: «Тільки тиждень знадобився працівникам поліції Одещини, аби встановити та затримати причетних до скоєння резонансних вбивств на території України. Так, 4 жовтня надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік, використовуючи вогнепальну зброю, скоїв замах на вбивство посадовця Одеської обласної ради.

Вже 12 жовтня працівниками поліції Одеської області в ході проведення комплексу опервативно-розшукових і спеціальних заходив були встановлені та затримані підозрювані у скоєнні злочину особи - мешканці Херсонської та Одеської області. В ході проведення більше 30 обшуків були вилучені зброя, що була застосована при замаху на вбивство, транспортний засіб та різні речі, що використовували злочинці при скоєнні інших злочинів».

Водночас, згідно із інфографікою, розробленою в МВС, Львівщина є однією із областей, де рівень скоєння таких злочинів - нижче середнього. Такий же показник умисних вбивств зафіксовано на Хмельниччині, Буковині, Івано-Франківщині та Волині.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: