«Компанія Ензим» — найбільш соціально відповідальне підприємство Львова

«Компанія Ензим» отримала відзнаку «Обличчя міста» у номінації «Львів соціально-відповідальний».

Відповідну нагороду за значний внесок у розвиток міста, регулярну підтримку соціальних ініціатив та меценатство підприємство отримало від Львівської торгово-промислової палати та представників місцевої влади в рамках Міжнародного економічного форуму, повідомляють у підприємстві.

«Компанія Ензим» – це львівське комерційне підприємство. А комерційне підприємство, на наше переконання, може бути успішним лише тоді, коли інвестує в розвиток міста, у якому працює. Поряд з професійними досягненнями нам небайдуже суспільне життя міста, тому регулярно долучаємось до різноманітних соціально-культурних проектів та впроваджуємо власні соціальні ініціативи», – розповідає керівник відділу маркетингу «Компанії Ензим» Назарій Марко.

Зокрема, компанія є постійним меценатом Музею архітектури та побуту імені Климентія Шептицького та міських свят, які там відбуваються. Також вона є традиційним партнером міжнародного конкурсу скрипалів Олега Криси, а цьогоріч підтримала і міжнародний фестиваль класичної музики LvivMozArt.

Окрім того, підприємство дбає про те, аби молодь і діти мали змогу з користю проводити вільний час. Так, нещодавно «Компанія Ензим» стала меценатом спорудження спортивного майданчика для Храму Покрови Пресвятої Богородиці, а торік зініціювала облаштування дитячого майданчика яворівської «забавки» в Музеї народної архітектури та побуту. Не залишає поза увагою підприємство й освітню сферу. Тож уже цього тижня у школах міста стартує новий проект для шестикласників – «Навігатор по етикетках» – партнером якого виступила й «Компанія Ензим».

«Наша компанія інвестує у спонсорські програми, які є важливими для розвитку суспільства, підтримує культуру, мистецтво й традиції і дбає про молоде покоління. Ми вдячні за таку високу відзнаку нашої соціальної діяльності, адже це результат постійної багаторічної праці в напрямі розвитку рідного міста», – додає Назарій Марко.

Нагадаємо, торік «Компанія Ензим» уже отримувала цю відзнаку, однак в іншій номінації – «Зелене місто: Львів екологічний». Цю нагороду підприємству вручили за інноваційність у питанні збереження довкілля та реалізацію у Львові унікального екологічного проекту очисних споруд, що не має аналогів на Західній Україні.

Довідка

Конкурс-промоція львівського підприємництва «Обличчя міста» щорічно організовують Львівська торгово-промислова палата та Львівська міська рада, з метою відзначення найуспішніших місцевих підприємств. Нагорода є визнанням і подякою за значний внесок у розвиток міста. Цьогоріч у фінал конкурсу пройшло 20 львівських компаній, за які свої голоси віддало понад 25 тисяч респондентів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: